Tuesday, January 5, 2010

Finally...after almost nine years...

This 13th January will be our ninth wedding anniversary.. However, for this year it's going to be a vast difference from the other years because finally for this anniversary -- I'm finally pregnant (alhamdullillah.. syukur pada Allah S.W.T yang masih mendengar doa dan permintaan daripada hamba2Nya yang kerdil dan hina ini)

I'm currently approaching my 20th week and alhamdullillah the baby is growing healthily..

After being just the two of us for so long, it feels quite surreal to us to comprehend what's coming.. Also, after all the hospital trips, treatments, hours of waiting, money spent.. aside from all the sindiran dan kutukan yang terngiang di telinga ni... Bersyukurnya both of us dengan kurniaan Allah yang satu ini...

Just for information, in 2005 I was pregnant once and I had a miscarriage when I reached my 10th week.. It was a very sad time for us and since then -- nothing.. We started to go for check ups in HUKM and after numerous treatments, just before we went with medically assisted conception (which at that point was IUI), we kind of stepped back from it.. sebab basically dah letih -- tak berenti-renti for more than a couple of years, a little bit patah semangat..We had accepted the fate that maybe we are not destined to have any children of our own...Tapi dengan kuasa Allah siapa yang sangka...

This post bukanlah bertujuan untuk bermegah-megah dengan berita gembira ini, tapi lebih kepada

1. Ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang sudi mendoakan kami untuk dapat mengecapi nikmat Allah yang satu ini..

2. Harapan semoga kalian terus berdoa semoga anak dalam kandungan sihat sejahtera dan akan selamat dilahirkan ke dunia ini...

3. Memberi harapan kepada pasangan2 yang senasib dengan kami... jangan la berputus harap..Teruslah berdoa, semoga Allah kabulkan permintaan kalian...Amin...

Note to Adi: Happy 4th Birthday dear... Semoga Allah sentiasa memberi rahmatnya pada Adi...

9 comments:

Yangness said...

whoa...this is big! CONGRATULATIONS WAN ANOM!!

anom said...

Eh.. u didn't know.. hehehe.. Thank you.. Where r u at the moment ? Dah terbang ke belum ? Good luck!!

Mior said...

Akhirnye ... citer jugak yee. Abg Mi punya le nk simpan rahsia ni.... susah wooo. org kata biar pecah perut , jgn pecah kat mulut...sib baik perut abg mi besar... he he he he.. any way jaga2 yee. kirim salam kat En Nasir... :)

anom said...

Thanks Abg Mi.. hahaha.. kesian, bukan tak nak citer tapi takut disalah anggap..insyallah.. sentiasa la doa-doakan saya ye..
Will sampaikan salam insyallah..

Pi Bani said...

Congrats on your 9th anniversary and alhamdulillah for the insyaAllah coming soon anniversary present.

anom said...

Thanks Kak Pi..Terima kasih banyak2 for the doa...Aminnnn...

Drama Mama said...

congrats again yong! yah pun nak letak dalam my blog tapi takut secret so dokkkk la diam ja. hahahhaa

Yang Safia said...

im flying this feb 15th so still in malaysia la at the mo.

anom said...

Sorry Yah -- I don't know what happen with this blog.. Comment tak suruh moderate pun, dia moderate.. Anyway, thanks...